Kategorier
Dagens insikt

Rörligt eller inte i sociala media?

Vi arbetar för fullt med att ta reda på sanningen.

På Habermax ligger vi inte på latsidan trots att jultomten varit och hälsat på. Vi är för nyfikna och insiktssugna för att inte passa på att göra saker som vi inte hinner med annars. Vi har bland annat varit nyfikna att det gjorts studier på att rörligt generellt ska leverera bättre än icke rörligt, men stämmer det?

Vi är tvungna att testa, därför spelar vi just nu in egna promotion-filmer. Med vår eminente vän Per Svanström, som egentligen är en expert på e-handel, men är enligt oss också en av de bästa på producera rörliga kommunikationsfilmer för just SoMe. Gå gärna in och se på hans YouTube filmer.

Eftersom vi är experter på att vaska fram insikter och kommunikation för varumärkesägare och företag, måste vi därför se hur det är att göra det för oss själva. Magnus var den som först vågade att sätta sig framför kameran. Vi andra fegisar avvaktar tills vi sett slutresultatet. Men gissar att du också är nyfiken på det?

Så håll ut och snart på en SoMe-kanal nära dig, kommer Magnus att briljera med sin nya roll som SoMe-stjärna. Jocke och Jonna, Bianca eller Blondinbella bör vässa sina filmer för att inte bli omsprungna av Magnus.